Sukadelap, het bekende stukje vlees - Food by Four
50468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50468,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
food by four - the sous-vide company - sukadelap

Sukadelap

food by four - the sous vide company - sukadelap

Sukadelap wordt gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sukadelap zijn naam en zijn specifieke smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sukade en bepaalt mede de smaak en malsheid van het vlees.food by four - the sous vide company - rozemarijn

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
• Geen E-nummers
• Glutenvrij
• 
Sous-vide gegaard
Ingrediënten: Rundvlees 86%, water, aardappelzetmeel, zout, tomaat, suiker, zetmeel, ui, gistextract, specerijen, natuurlijk aroma, chicorei extract, gerookte paprika, specerijen-extract.
Voedingswaarde
100 g
150 g*
RI %
RI**
Energie: Kcal
124
186
8,5%
2200
Energie: Kj
521
782
8,5%
9200
Vetten
2,7
4,1
5,9%
70 g
– waarvan verzadigde vetzuren
1,3
1,9
9,5%
20 g
Koolhydraten
3,9
5,9
2,3%
260 g
– waarvan suikers
0,9
1,4
1,6%
90 g
Eiwitten
20
30
46,2%
65 g
Zout
1,2
1,8
30,0%
6 g
*   Inhoud verpakking: 2 porties á 150 g
**Referentie-inname gemiddelde volwassene: 2200 Kcal
food by four - the sous vide company - sukadelap