Indonesisch stoofpotje - Food by Four
50875
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50875,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Indonesisch stoofpotje

Food by Four - Indonesisch stoofpotje - Rendang

Heerlijke rendang van blokjes malse doorregen runderlapjes in een lekkere saus. Het vlees is heerlijk zacht en vol van smaak. 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
• Geen E-nummers
• Sous-vide gegaard
Ingrediënten: Rundvlees 86%, water, aardappelzetmeel, zout, tomaat, suiker, zetmeel, ui, gistextract, specerijen, natuurlijk aroma, chicorei extract, gerookte paprika, specerijen-extract.
Voedingswaarde
100 g
150 g*
RI %
RI**
Energie: Kcal
113
170
8,5%
2000
Energie: Kj
475
13
8,5%
8400
Vetten
2,4
3,5
5,0%
70 g
– waarvan verzadigde vetzuren
1,1
1,7
8,3%
20 g
Koolhydraten
5,4
8,1
3,1%
260 g
– waarvan suikers
0,9
1,3
1,5%
90 g
Eiwitten
16,5
24,7
49,5%
50 g
Zout
1,01
1,52
25,3%
6 g
*   150 gram is de gemiddelde hoeveelheid voor 1 persoon.
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).